concert: Rob Dekay in Hedon op ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Rob Dekay
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
ZA.
27 NOV
ROB DEKAY Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Rob Dekay
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rob Dekay in Hedon
Tickets Rob Dekay:
za 27 nov
Hedon, Zwolle
€ 10,00 - 14,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het verhaal van zanger Rob Dekay begint wanneer hij op zijn vijftiende stopt met school en gaat werken als stratenmaker. Bijna alle vrije tijd die hij heeft naast zijn werk stopt hij in zijn passie, muziek. Deze grote liefde laat hij niet meer los. De mensen die dicht bij hem staan zien dit ook en zorgen ervoor dat Rob volledig voor de muziek kiest. Dit blijkt een perfecte keuze te zijn geweest, want zijn soulvolle country-pop wordt al snel opgemerkt! Deze oude ziel in een jong lichaam heeft een verborgen talent om poëtische teksten te verpakken in aanstekelijke nummers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rob Dekay in Hedon plaatsvindt.

Foto's van Rob Dekay

Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk Foto Rob Dekay te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Rob Dekay te Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019 - 14/06 - Philips Stadion Foto Rob Dekay te Doe Maar - 07/07 - Paleis Soestdijk
 
Bekijk alle 17 foto's van Rob Dekay

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws