concert: Jett Rebel in Rotown op ZATERDAG 28 DECEMBER 2019

  • Jett Rebel
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
  • Jett Rebel
    Pinkpop Persconferentie 2014
    © Erik Knevelbaard
ZA.
28 DEC
JETT REBEL 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
Hoofdprogramma Jett Rebel

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 december 2019.
Dat is 1570 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jett Rebel in Rotown
DEZE Jett Rebel TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 28 dec
Rotown, Rotterdam
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

De eigenzinnige Jett Rebel bundelt funk, glamrock, eighties pop, R&B, soul, rock ’n roll en disco tot een soort eigen genre, een rijkdom aan invloeden die hij vervolgens op verbluffende wijze naar het podium vertaalt. Jelte Tuinstra rekt zijn kosmische retropopliedjes vaak op tot de absolute extremen met geestdriftige, euforische en explosieve jams.

Dit decennium overspoelde Jett Rebel de grootste zalen en festivals met een vloedgolf aan glitter, glam en gitaarsolo’s, waarbij alleen hijzelf het spektakel steeds weer wist te overtreffen. Het live circuit vormt als het ware een persoonlijke speeltuin voor de altijd onberekenbare Tuinstra: met zijn ‘Live Forever Tour’ bezoekt hij voor het eerst in lange tijd weer de kleine intieme clubzalen. Een stadionvullende rockshow samengeperst in ons kleine fijne Rotown? Dat kun je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Jett Rebel in optima forma!

Foto's van Jett Rebel

Foto Jett Rebel te Indian Summer Festival 2015 Foto Jett Rebel te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Jett Rebel te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Jett Rebel te CuliNESSE 2019 Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 13/04 - TivoliVredenburg Foto Jett Rebel te Dauwpop 2016
 
Bekijk alle 417 foto's van Jett Rebel

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws