concert: Ntjam Rosie in Paard

  • Ntjam Rosie
    Andy Allo - 30/11 - People's Place
  • Ntjam Rosie
    North Sea Jazz 2015 - Vrijdag
WO.
04 NOV
NTJAM ROSIE Kleine Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Ntjam Rosie
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ntjam Rosie in Paard
Tickets Ntjam Rosie:
wo 04 nov
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Ntjam Rosie wil vooruit: stilstand is achteruitgang. Daarom nam ze na het album ‘The One‘ in 2015 afscheid van haar toenmalige band. Met het verstrijken van de jaren besefte de zangeres dat er meer is dan muziek en dat leidde tot album ‘Family & Friends‘: een muzikale cocktail vol liefde, groove, en met meer Afro-invloeden dan ooit. Op 26 maart 2020 speelt de artiest haar nog uit te komen album in PAARD.

Tot haar negende woonde Ntjam Rosie in Kameroen. De zangeres hoorde de trommels, het zingen in de kerk, de onmiskenbare klanken van Afrika. Het maakte haar op slag verliefd op muziek. In Nederland bleek ze goed te kunnen zingen en belandde op het conservatorium.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ntjam Rosie in Paard plaatsvindt.

Foto's van Ntjam Rosie

Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place
 
Bekijk alle 19 foto's van Ntjam Rosie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws