concert: The Slow Show in De Roma op DONDERDAG 19 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • The Slow Show
    London Calling #1 2015
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Slow Show in De Roma) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
19 MRT
THE SLOW SHOW 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2020
Hoofdprogramma The Slow Show

EXTRA INFORMATIE

Het leven vliegt voorbij en daarom is The Slow Show een band om te koesteren. De groep is vernoemd naar een nummer van The National en schrijft popmuziek om het grote plaatje en de lange termijn te laten inklinken. De liedjes hebben een herfstige pracht maar onthullen een tweede gezicht in de details.  Alles aan The Slow Show is dienend aan het onmiskenbare stemgeluid van zanger Robert Goodwin dat  bezeten, expressief en vol met littekens is.De nieuwste langspeler Lust And Learn breekt het geluid van The Slow Show open door een klein beetje tegen de gewoonlijke werkwijze aan te schuren. Veel liedjes, zoals Vagabond en Sharp Scratch, bewaren de spontaniteit en het schetsmatige van de originele demo’s, als broodnodig tegenwicht van alle verfijnde instrumentatie.

Foto's van The Slow Show

Foto The Slow Show te The Slow Show - 15/10 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/04 - Bitterzoet Foto The Slow Show te The Slow Show - 21/10 - Metropool Enschede Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg Foto The Slow Show te The Slow Show - 14/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 71 foto's van The Slow Show

Gerelateerd nieuws