concert: Mozes and the Firstborn in Rotown

  • Mozes and the Firstborn
    Oud en Nieuw Festival - 01/12 - Effenaar
    © Marco Smeets
  • Mozes and the Firstborn
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
DI.
24 DEC
MOZES AND THE FIRSTBORN 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
Hoofdprogramma Mozes and the Firstborn

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 24 december 2019.
Dat is 229 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Mozes and the Firstborn in Rotown
DEZE Mozes and the Firstborn TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 24 dec
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Mozes and The Firstborn hebben de afgelopen tien jaar al het vreemde geraas en gerucht van het leven als band mee mogen maken. Tijdens de garage-explosie van begin dit decennium waren de Eindhovenaren een van de weinige bands ter wereld die louter sterke volwassen songs uit de pen lieten bloeden.

Dat bracht ze wereldwijde faam en een contract bij Burger Records: op het fantastische Great Pile Of Nothing groeide de band verder door met een sound dat schatplichtiger is aan Guided By Voices en Pavement. Het begin dit jaar uitgebrachte Dadcore is terecht genomineerd voor een 3voor12-award, door het desbetreffende muziekmedium omschreven als een plaat die "luistert als een tape van een ninetieskid die zijn al zijn favoriete tracks achter elkaar heeft opgenomen".

Foto's van Mozes and the Firstborn

Foto Mozes and the Firstborn te Loose Ends 2019 Foto Mozes and the Firstborn te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Mozes and the Firstborn te Mozes and the Firstborn - 28/12 - Effenaar Foto Mozes and the Firstborn te Mozes and the Firstborn - 28/12 - Effenaar Foto Mozes and the Firstborn te Oud en Nieuw Festival - 01/12 - Effenaar Foto Mozes and the Firstborn te De Staat - 16/03 - AFAS Live
 
Bekijk alle 58 foto's van Mozes and the Firstborn

Gerelateerd nieuws