concert: JOHN ABERCROMBIE TRIBUTE ft. Ed Verhoeff – Hein van de Geyn – Adam Nus in Paardcafe op WOENSDAG 08 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (JOHN ABERCROMBIE TRIBUTE ft. Ed Verhoeff – Hein van de Geyn – Adam Nus in Paardcafe) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 APR
JOHN ABERCROMBIE TRIBUTE FT. ED VERHOEFF – HEIN VAN DE GEYN – ADAM NUS 20:30 uur Paardcafe, Den Haag
2020
Hoofdprogramma John Abercrombie Group

EXTRA INFORMATIE

The John Abercrombie Tribute is een project van drie muzikanten die elk een bijzondere band hadden met de in augustus 2017 overleden Amerikaanse gitarist/componist John Abercrombie.