concert: The Streets (UK) in Paradiso op DONDERDAG 09 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Streets (UK)
    Lowlands 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • The Streets (UK)
    Pukkelpop 2019 - zaterdag
    © Arne Desmedt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Streets (UK) in Paradiso) verplaatst naar vrijdag 17 juli 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 APR
THE STREETS (UK) Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma The Streets (UK)

EXTRA INFORMATIE

Na het uitbrengen van het album 'Computer and Blues' in 2011, werd het stil rond The Streets. Ruim tien jaar was er amper aan de de Britse band uit Birmingham te ontkomen sinds het uitbrengen van 'Has It Come To This' in 2001, een nummer dat voor een doorbraak zorgde. Het decennium dat volgde verschenen nog vele interessante singles waarbij frontman Mike Skinner met zijn band UK garage, hiphop en rock nader tot elkaar bracht zoals 'Blinded By The Lights', 'Fit But You Know It', 'Prangin' Out' en natuurlijk 'Dry Your Eyes'.

Onder verschillende aliassen bleef Mike Skinner de afgelopen jaren muziek uitbrengen, maar in 2018 was daar dan toch echt een terugkeer van The Streets. Dat ging gepaard met het uitkomen van meerdere nieuwe nummers, waaronder 'Call Me In The Morning', 'Burn Bridges' en 'Take Me As I Am'. Onder meer op Lowlands en Glastonbury liet The Streets zien nog altijd ijzersterke shows te kunnen zetten en energie te over te hebben.

Foto's van The Streets (UK)

Foto The Streets (UK) te Pukkelpop 2019 - zaterdag Foto The Streets (UK) te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto The Streets (UK) te Roskilde 2008 Foto The Streets (UK) te Roskilde Foto The Streets (UK) te Lowlands 2004 Foto The Streets (UK) te Lowlands 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 19 foto's van The Streets (UK)

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest