concert: The Streets (UK) in Maassilo (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Streets (UK)
    Lowlands 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • The Streets (UK)
    Pukkelpop 2019 - zaterdag
    © Arne Desmedt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Streets (UK) in Maassilo) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 JUL
THE STREETS (UK) 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma The Streets (UK)

EXTRA INFORMATIE

De jaren nul stonden in het teken van Seven Nation Army, Last Nite en Take Me Out, maar net zo goed een iets vreemdere eend in de bijt, Fit but You Know It van The Streets. Het iconische Original Pirate Material heeft in 2019 intussen zijn adolescentie bereikt, tot vandaag de dag sluiten we de levensbeproevingen van Mike Skinner in ons hart. De shabby straatpoëzie van The Streets werpt een droogkomische blik op het Britse nachtleven, met tussenstops door de foute clubs, naar frituurvet ruikende cafetaria en averechtse avonturen met nner bekijkt die leefstijl inmiddels in de achteruitkijkspiegel, maar daardoor zijn zijn scherpe humor en drive om dingen te creëren niet bepaald minder geworden. Het nieuwste project heet The Darker The Shadow, The Brighter The Light, een tweeluik van een album en een film met dezelfde naam. In zijn liveband vinden we o.a. Rob Harvey, ooit frontman van nog zo'n typische jaren-nul fenomeen: The Music.

Foto's van The Streets (UK)

Foto The Streets (UK) te Pukkelpop 2019 - zaterdag Foto The Streets (UK) te Pukkelpop 2019 - zaterdag Foto The Streets (UK) te Roskilde 2008 Foto The Streets (UK) te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto The Streets (UK) te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto The Streets (UK) te Lowlands 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 19 foto's van The Streets (UK)

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws