concert: Paul Weller in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Paul Weller
    Paul Weller - 15/6 - HMH
  • Paul Weller
    Paul Weller - 15/6 - HMH


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Paul Weller in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
02 JUN
PAUL WELLER Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Paul Weller
Voorprogramma Le SuperHomard
Concert uitverkocht
Paul Weller in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
di 02 jun
Paul Weller
Paradiso, Amsterdam
€ 44,50

EXTRA INFORMATIE

De Britse singer-songwriter Paul Weller maakte in de jaren zeventig furore met The Jam, in de jaren tachtig met The Style Council en in de jaren negentig als soloartiest. In Groot-Brittannië wordt hij gezien als een van de meest invloedrijke artiesten en werd hij door de Britpopgeneratie gekroond tot ‘The Modfather’. Als soloartiest scoorde hij grote hits ‘Wildwood’, ‘You Do Something To Me’ en ‘The Changing Man’ en nam reeds veertien studioalbums op. De laatste is 'True Meanings' uit 2018, waarop Noel Gallagher en Lucy Rose meespelen. Dit jaar bracht Weller het livealbum 'Other Aspects, Live at the Royal Festival Hall' uit.

Foto's van Paul Weller, Le SuperHomard

Foto Paul Weller te Lokerse Feesten 2004 Foto Paul Weller te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Paul Weller te Paul Weller - 07/06 - Doornroosje Foto Paul Weller te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Paul Weller te Paul Weller - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Paul Weller te Paul Weller - 15/6 - HMH
 
Bekijk alle 52 foto's van Paul Weller

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws