Paul Weller naar TivoliVredenburg en Rotterdamse Schouwburg

review: Paul Weller - 09/06 - Paradiso Paul Weller
Paul Weller naar TivoliVredenburg en Rotterdamse Schouwburg
Door Maximeisis op 29 mei 2018 - 12:05 De Engelse muzikant Paul Weller komt voor twee concerten naar Nederland. Op donderdag 4 oktober is hij te zien in TivoliVredenburg te Utrecht en op zaterdag 6 oktober staat hij in De Rotterdamse Schouwburg.

Weller geeft akoestische concerten met oude hits van onder andere zijn tijd bij The Jam en The Style Council, maar ook recenter solowerk van onder meer zijn in september verschijnende veertiende album True Meanings.

De kaartverkoop start voor beide concerten op woensdag 30 mei om 10:00 uur. Stel hier een tickerteminder in voor Paul Weller in TivoliVredenburg en hier stel je een ticketreminder in voor Paul Weller in de Rotterdamse Schouwburg.

Tickets voor Paul Weller op 4 oktober in TivoliVredenburg zijn beschikbaar vanaf €36,- euro en zijn verkrijgbaar via de link. Een ticket voor Paul Weller op 6 oktober in de Rotterdamse Schouwburg kost je € en zijn ook verkrijgbaar via de link.
Soundos El Ahmadi

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR KEIHARD LACHEN MET O.A....17 spieren gebruik je om te glimlachen. Bij een schaterlach gebruik je je...

Car Seat Headrest

CAR SEAT HEADREST NAAR TIVOLIVREDENBURG EN VERA Vanavond speelt Car Seat Headrest in Paradiso maar zojuist zijn ook al de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.