concert: Gallowstreet in Paard (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gallowstreet in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
GALLOWSTREET Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Gallowstreet
Voorprogramma LYMA

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse brass band Gallowstreet brengt op 26 maart haar derde album ‘Our Dear Metropolis’ uit. Een instrumentaal statement over de thuisbasis, haar inwoners en de dynamiek van de veranderende stad. Met Our Dear Metropolis stelt de band de vraag “van wie is de stad?”. De band neemt in haar nieuwe album de rol in van een instrumentale verhalenverteller en koppelt de sound die ze naar vele festivals heeft gebracht met trance, hip-hop en big-band swing om zo een tegenwind van explosief en positief geluid neer te zetten.

Foto's van Gallowstreet, LYMA

Foto Gallowstreet te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Gallowstreet te Appelpop 2017 Foto Gallowstreet te Appelpop 2017 Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto Gallowstreet te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Gallowstreet te PITCH 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 15 foto's van Gallowstreet

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws