concert: The Kik in Mezz op DONDERDAG 16 SEPTEMBER 2021

  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
DO.
16 SEP
THE KIK Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma The Kik
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Kik in Mezz
Tickets The Kik:
do 16 sep
Mezz, Breda

EXTRA INFORMATIE

The Kik is nooit weg geweest, soms kwam er gewoon iets tussen zou je kunnen stellen. Enkele maanden na hun twee uitverkochte Ahoy Rotterdam shows gaat de band ‘terug’ de clubs in! Dit doen ze met kersvers geluid en een tipje van de sluier: er zijn synthesizers! In 2011 werd The Kik opgericht door Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes. In de afgelopen acht jaar bracht de band eigen albums, een cover album en een dubbele live LP uit. Ook produceerden ze drie eigen theatervoorstellingen, waren ze de huisband van De Wereld Draait Door en verkochten ze onder andere Ahoy Rotterdam uit met hun uitvoering van Boudewijn de Groot’s Voor de Overlevenden & Picknick!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Kik in Mezz plaatsvindt.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto The Kik te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto The Kik te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto The Kik te Indian Summer Festival 2015 Foto The Kik te Into The Great Wide Open 2013 - dag 1 Foto The Kik te Geuzenpop 2012
 
Bekijk alle 138 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws