concert: Samba Touré Trio in Grounds op VRIJDAG 24 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Samba Touré Trio in Grounds) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
24 APR
SAMBA TOURÉ TRIO 21:00 uur Grounds, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Samba Toure
Toegang vvk € 12,50 deur € 15,-

EXTRA INFORMATIE

De Malinese gitarist Samba Touré wordt door velen beschouwd als de beste gitarist van zijn land en de muzikale erfgenaam van de legendarische ‘koning van de Woestijnblues’ Ali Farka Touré.

Samen met Ali Farka Touré tourde Samba de wereld rond en ontdekte hij vele nieuwe muziekstijlen die hij combineerde met West-Afrikaanse muziekstijlen. Het resultaat: een uniek experimenteel eclectisch geluid waarmee hij zowel in zijn thuisland als in de rest van de wereld een grote groep fans achter zich heeft weten te scharen.

Na de release van zijn succesvolle album ‘Wande’ in 2018 is Samba Touré weer de studio ingedoken. Met zijn nieuwe album gaat hij terug naar zijn roots, Songhaï muziek. Deze stijl heeft zijn eigen unieke kenmerken en codes die Samba graag wil laten horen aan zijn publiek. Tijdens dit concert zal hij naast elektrische nummers van eerdere albums dan ook zeker nieuw akoestisch materiaal laten horen!

Gerelateerde concerten