event: Tekenen Onder Invloed in EKKO op DINSDAG 09 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tekenen Onder Invloed in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
09 JUN
TEKENEN ONDER INVLOED 20:00 uur EKKO, Utrecht
2020
Toegang 6 euro (student)
8 euro
(incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

KIJK VERDER DAN JE POTLOOD LANG IS.

TekenenOnderInvloed - dit seizoen nóg nieuwer!

TekenenOnderInvloed is na drie succesvolle seizoenen een vast maar niet vastgeroest gegeven binnen Ekko. Dus kom ook dit seizoen weer verder kijken dan je potlood lang is en teken onder invloed van licht, geluid, performance, projecties en props. Nieuw dit seizoen: gastbijdragen van makers uit alle hoeken en gaten! Interesse? Meld je aan! Dus trek samen met bedenker en kunstenaar Willum Geerts ten strijde tegen het negatieve imago van het hedendaagse Sensory Overload. Dwars door alles en om de reeds bewandelde paden heen.