concert: Supersuckers in Blue Collar Hotel op DONDERDAG 16 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Supersuckers in Blue Collar Hotel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 APR
SUPERSUCKERS Theater, 20:30 uur Blue Collar Hotel, Eindhoven (door: Effenaar )
2020
Hoofdprogramma Supersuckers
Toegang 16.50

EXTRA INFORMATIEZwarte humor en zelfspot zat, deze rock 'n rollers uit Tucson, Arizona. Van de bandnaam tot de naam van de frontman (Eddie Spaghetti) en de naam van hun eerste album ('The Smoke of Hell'). Ze rocken al de wereld over sinds 1988 en deden Eindhoven al vele malen aan, onder andere nog afgelopen jaar op Helldorado.

Deze gevaarlijke punkrockmachine omschrijft zichzelf als 'the greatest rock 'n roll band ever' en daar is uiteraard geen woord van gelogen. Ze speelden samen met Willie Nelson in de ‘The Tonight Show with Jay Leno’, stonden op Woodstock 2000, tourden door landen als Rusland, Japan, Australie en namen tracks op met helden als Eddie Vedder, Steve Earle en Kelly Deal van The Breeders. Deze avond wordt rockend, dampend, vettig, smerig, cool en onvergetelijk in Blue Collar.

Foto's van Supersuckers

Foto Supersuckers te Airbourne - 15/10 - Melkweg Foto Supersuckers te Airbourne - 15/10 - Melkweg Foto Supersuckers te Airbourne - 15/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 3 foto's van Supersuckers

Gerelateerd nieuws