concert: Shary-An in Paard op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Shary-An in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
31 OKT
SHARY-AN Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Shary-An

EXTRA INFORMATIE

Shary-An is terug in PAARD! Je hoort het in haar songs, ziet het bij The Voice, Expeditie Robinson, en ‘Lazarus’ de musical; alles wat ze aanpakt, doet ze voor de volle honderd procent. Je begrijpt dat haar show bij ons een total package van pop, R&B, soul en funky songs gaat worden.

Ze sleepte een platendeal binnen en bracht een rits singles uit, zoals Six Feet Under, Mr. Know It All, Try My Love Again, Read My Book en Never Played The Bass. In hetzelfde jaar, verscheen haar eerste album Love Me For Who I Am. Drie jaar later werd dat opgevolgd door een EP, Good Girl. Haar radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass.

Vanaf oktober 2019 maakt Shary-An haar musicaldebuut in de musical Lazarus, David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Het zingen is voor Shary-An geen nieuwigheid, acteren daarentegen wel. “Dat is echt iets groots, een once in a lifetime-kans!” Daarnaast is Shary-An een van de kandidaten in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Gerelateerd nieuws