concert: Trio Trabant in PlusEtage op ZONDAG 29 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Trio Trabant in PlusEtage) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
29 MRT
TRIO TRABANT 14:00 uur PlusEtage, Baarle-Nassau
2020
Hoofdprogramma Trio Trabant

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

zaal open: 13.30, aanvang 14.00
entree: gratis

Trio Trabant speelt muziek uit Zuid-West Zigeunië. Dat is het gebied waar de Trabant rondreed en nog steeds rijdt.In de toonladders, maatsoorten en instrumenten van het voormalig Oostblok, liggen de wortels van Trio Trabant

Muziek uit Hongarije, Transsylvanië, Roemenië en zigeunermuziek komen in één optreden samen. Hartstochtelijke melodieën, strakke ritmes en overdonderende tempi vormen het hart. Beurtelings klinken viool, zang, klarinet, taragot of accordeon, begeleid door contrabas, kanna of gitaar in een aantrekkelijke afwisseling van stijlen en bezetting.

Winfried Veenker – kontra, accordeon, zang/Hilde Kertész – viool, zang, contrabas, kanna/Frank de Jong – contrabas, klarinet, taragot, gitaar