Trio Trabant

Zigeunermuziek?
Zigeunermuzikanten spelen wat er van hen gevraagd wordt: Dans-, luister-, treur- en feestmuziek ; Oftewel, muziek voor alle gelegenheden, voor alle lagen uit de bevolking. Voor de mensen van het platteland en uit de stad. –En erg interessant; ze spelen de muziek ook in de stijl van die gebieden en die speciale bevolking.

De muzikanten van Trio Trabant hebben deze muziek uit de eerste hand geleerd van meester-zigeunermuzikanten uit diverse regio’s in Hongarije, Transsylvanie en Roemenie. Hun passie is deze muziek; Hartstochtelijke melodieen, strakke ritmes en prachtige klanken. Dit vertolken zij op de instrumenten van daar. Beurtelings klinken viool, zang, klarinet, taragot, accordeon, trompetviool en furulya (fluit) begeleid door contrabas, kanna, utogardaon (slagcello) of gitaar in een aantrekkelijke afwisseling van stijlen en bezettingen.

Deze bijzondere mix van muziekstijlen en gebieden waar vroeger het welbekende Trabantje rondreed, -en nu nog heel af en toe rondrijdt- hebben de leden van Trio Trabant samengevat in; muziek uit zuid-west Zigeunie.

Een optreden van Trio Trabant is divers en veelkleurig. Prachtige authentieke kleding en kleurige aankleding van het podium dragen bij aan een feestelijk optreden.

Trio Trabant speelt, afhankelijk van de lokatie zowel versterkt als onversterkt.
Tevens is het mogelijk om een programma met dansparen te boeken.

OUDE OPTREDENS VAN Trio Trabant

  • 29 mrt `20
  • 02 nov `19
  • 02 nov `19
  • 01 nov `19
  • 31 okt `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Trio Trabant

Wij hebben geen informatie over komende shows van Trio Trabant. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Trio Trabant