concert: Pinegrove in Tolhuistuin op VRIJDAG 20 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pinegrove
    London Calling #2 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Pinegrove
    London Calling #2 2017 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pinegrove in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 MRT
PINEGROVE Club, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Pinegrove
Voorprogramma Buck Meek

EXTRA INFORMATIE

Pinegrove is opgericht door zanger en gitarist Evan Stephens Hall en drummer Zack Levine. In 2016 maakte de band een oprecht album dat een grootse invloed zou hebben. Op ‘Cardinal’ werden Americana, pop en indierock gecombineerd tot openhartige, poëtische liedjes. Van het nostalgische ‘Old Friends’ tot de meezinger ‘Size of the Moon’. In 2020 komen de indierockers terug met het vierde album ‘Marigold’, dat tevens hun eerste release via Rough Trade Records is.
Support: Buck Meek
Buck Meek is ook wel bekend als de gitarist van folkrockband Big Thief. In 2018 kwam zijn zelfgetitelde album uit, een prachtig solodebuut dat werd opgenomen met Phil Weinrobe (Really Big Pinecone, Ceramic Dog, Nick Murphy) en Andrew Sarlo (Big Thief, Nick Hakim).

Foto's van Pinegrove, Buck Meek

Foto Pinegrove te London Calling #2 2017 - Vrijdag Foto Pinegrove te London Calling #2 2017 - Vrijdag Foto Pinegrove te London Calling #2 2017 - Vrijdag Foto Pinegrove te London Calling #2 2017 - Vrijdag Foto Pinegrove te London Calling #2 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Pinegrove

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest