concert: Andy Shauf in Doornroosje

ZA.
28 MRT
ANDY SHAUF Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
HOOFDPROGRAMMA Andy Shauf
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Andy Shauf in Doornroosje
Tickets Andy Shauf:
za 28 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

De Canadese singer-songwriter Andy Shauf maakt eerlijke prachtige nummers die klinken als poëzie. Hij balanceert op de rand van fragiele kamerpop en zachte folk waarbij invloeden van Elliott Smith nooit ver weg zijn.

Op zijn debuutalbum ‘The Bearer of Bad News’ kwamen zijn melancholische teksten op bijzondere wijze tot leven. Met zijn in 2016 verschenen album ‘The Party’ brak hij door en bombardeerde Shauf zichzelf tot dezelfde categorie waartoe ook songschrijvers als Sufjan Stevens en Father John Misty toe behoren.

Shauf is een rasartiest annex verhalenverteller en bezit het bijzondere talent om de jammerlijke kanten van het leven zoals spijt, eenzaamheid, isolatie en het hebben van een gebroken hart weer kleur te kunnen geven. Shauf kan het zelfs tot in detail omschrijven. In combinatie met de zorgvuldig gekozen muzikale omlijsting van piano klanken, drums, gitaar en klarinet vormen is de Shauf op zijn minst bijzonder te noemen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Andy Shauf

Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Andy Shauf te Grasnapolsky 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 5 foto's van Andy Shauf

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN