concert: Pink Floyd - The Wall 40 Years in Theater aan de Schie op ZATERDAG 14 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pink Floyd Project
    Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel
  • Pink Floyd Project
    Pink Floyd Project XXL 15-12 De Meenthe Meppel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pink Floyd - The Wall 40 Years in Theater aan de Schie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
PINK FLOYD - THE WALL 40 YEARS 20:15 uur Theater aan de Schie, Schiedam
2020
Hoofdprogramma Pink Floyd Project

EXTRA INFORMATIE

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

‘The Wall’ is het magnum opus van Pink Floyd. Een deels autobiografisch werkstuk geschreven door bassist/zanger Roger Waters waarin isolement en machtsmisbruik centraal staan.
Hoe gaat een succesvol artiest met zijn roem om, terwijl hij voor volle stadions speelt? En tegelijkertijd kampt met een trauma van zijn in de Tweede Wereldoorlog omgekomen vader. Lost hij zijn problemen in zijn eentje op? Of heeft hij tóch de rest van de wereld nodig?

Foto's van Pink Floyd Project

Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel
 
Bekijk alle 10 foto's van Pink Floyd Project

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws