concert: Pink Floyd - The Wall 40 Years in Agnietenhof

DO.
05 MRT
PINK FLOYD - THE WALL 40 YEARS Grote Zaal, 20:00 uur Agnietenhof, Tiel
2020
HOOFDPROGRAMMA Pink Floyd Project
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Pink Floyd - The Wall 40 Years in Agnietenhof
Tickets Pink Floyd - The Wall 40 Years:
do 05 mrt
Agnietenhof, Tiel
€ 42,50

EXTRA INFORMATIE

In deze spectaculaire theatershow wordt het legendarische dubbelalbum van Pink Floyd integraal uitgevoerd, ondersteund met vele projecties en een uitdagend decor. ’The Wall 40 Years’ is een grootse, twee uur durende voorstelling, muzikaal gebaseerd op de live concerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf, gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

‘The Wall’ is het magnum opus van Pink Floyd. Een deels autobiografisch werkstuk geschreven door bassist/zanger Roger Waters waarin isolement en machtsmisbruik centraal staan.
Hoe gaat een succesvol artiest met zijn roem om, terwijl hij voor volle stadions speelt? En tegelijkertijd kampt met een trauma van zijn in de Tweede Wereldoorlog omgekomen vader. Lost hij zijn problemen in zijn eentje op? Of heeft hij tóch de rest van de wereld nodig?

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Pink Floyd Project

Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel Foto Pink Floyd Project te Pink Floyd Project XXL 15-12  De Meenthe Meppel
 
Bekijk alle 10 foto's van Pink Floyd Project

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS