concert: Roosbeef + Figgie in Mezz

  • Roosbeef
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Roosbeef
    Roosbeef - 19/10 - 013
ZA.
12 SEP
ROOSBEEF + FIGGIE Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Roosbeef
Voorprogramma Figgie
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Roosbeef + Figgie in Mezz
Tickets Roosbeef + Figgie:
za 12 sep
Mezz, Breda
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende live-shows. De pers was unaniem over het debuutalbum ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ van Roosbeef; het zou geschiedenis schrijven. Het openingsnummer ‘Onder Invloed’ schopte het dan ook tot een radiohit in Nederland en sindsdien slaagt Roos erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden.

Indiepopband Figgie verzorgt de support. Je kent de groep misschien al van het krachtige debuutalbum ‘Genoeg Houvast’. Op deze plaat geven de vier creatieve twintigers je een kijkje in het leven van jongvolwassen. De band weet namelijk als geen ander dat hun generatie een allergie lijkt te hebben voor het maken van grote levenskeuzes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roosbeef + Figgie in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Roosbeef, Figgie

Foto Roosbeef te Roosbeef - 18/02 - Paradiso Foto Roosbeef te Into The Great Wide Open 2011 Foto Roosbeef te Roosbeef - 19/10 - 013 Foto Roosbeef te Lowlands 2009 Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Roosbeef te Appelpop 2005
 
Bekijk alle 77 foto's van Roosbeef
Bekijk alle 13 foto's van Figgie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws