concert: Lenny Kravitz in Ziggo Dome op WOENSDAG 24 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lenny Kravitz
    Lenny Kravitz - 7/7 - Ahoy
  • Cory Henry & The Funk Apostles
    North Sea Jazz 2017 - Vrijdag
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lenny Kravitz in Ziggo Dome) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
24 JUN
LENNY KRAVITZ 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Lenny Kravitz

EXTRA INFORMATIE

Lenny Kravitz is een ware rocklegende en dat heeft hij in zijn 20-jarige carrière vaak genoeg bewezen met 4 opeenvolgende Grammy winsten en een record aantal overwinningen in de categorie “Best Male Rock Vocal Performance”. Echter is zijn repertoire niet alleen beperkt tot muziek; hij verscheen in meerdere grote filmproducties en hij heeft een eigen creatief bedrijf. Deze veelzijdigheid laat Kravitz ook duidelijk terughoren in zijn muziek. Van de verschillende genre-invloeden, affiniteit met verschillende instrumenten en energieke optredens, hij is een creatieve duizendpoot.

Foto's van Lenny Kravitz, Cory Henry & The Funk Apostles

Foto Lenny Kravitz te Concert At Sea 2015 Foto Lenny Kravitz te Lenny Kravitz -24/06 - Ziggo Dome Foto Lenny Kravitz te Lenny Kravitz -24/06 - Ziggo Dome Foto Lenny Kravitz te Bospop 2012 Foto Lenny Kravitz te Lenny Kravitz - 7/7 - Ahoy Foto Lenny Kravitz te Bospop 2012
 
Bekijk alle 84 foto's van Lenny Kravitz
Bekijk alle 9 foto's van Cory Henry & The Funk Apostles

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden