concert: Amsterdam Klezmer Band in Mezz op VRIJDAG 28 MEI 2021

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
VR.
28 MEI
AMSTERDAM KLEZMER BAND Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Amsterdam Klezmer Band in Mezz
Tickets Amsterdam Klezmer Band:
vr 28 mei
Mezz, Breda
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Amsterdam Klezmer Band komt van de straat en van het conservatorium, houdt van traditie en vernieuwing. Job Chajes ontdekte zijn Joodse wortels als straatmuzikant en maakte gebruik van de vergetelheid van het klezmergeluid. Hij trok veel toeschouwers en al snel had hij naast guldens ook visitekaartjes voor feesten en festivals in de hoed liggen. In 1997 ontstond hierdoor Amsterdam Klezmer Band.

Nu blazen ze festivaltenten omver en trekken ze tranen in theaters met hun onorthodoxe geluid dat een combinatie van balkan- en klezmertradities, funk, jazz, ska en hiphop is. Amsterdam Klezmer Band is bijna een minifanfare met drie blazers, percussie, bas, accordeon en een zanger met een doorleefde stem. Verwacht bij deze band geen traditionele avond, maar een groot feest!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amsterdam Klezmer Band in Mezz plaatsvindt.

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 18 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws