concert: Memphis Maniacs in Gebouw T

  • Memphis Maniacs
    Zo. Festival 2012
    © Bianca Stommel
  • Memphis Maniacs
    Memphis Maniacs - 30/11 - Effenaar
    © Bianca Stommel
DO.
14 NOV
MEMPHIS MANIACS Rabozaal, 20:00 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2019
HOOFDPROGRAMMA Memphis Maniacs
TOEGANG VOORVERKOOP€ 18.25
DEURTICKET€ 19.25

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 14 november 2019.
Dat is 7 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

MEMPHIS MANIACS bewijst al jaren dat met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. En met de productiviteit van de “Meesters van de Mashup” is ook niks mis want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties. Die creaties lijken elk jaar weer ingenieuzer te worden, de vertolking ervan elk jaar weer extra overrompelend. Op donderdag 14 november komt Memphis Maniacs naar Gebouw-T. De kaartverkoop is direct gestart!

Ook dit festivalseizoen trekken ze weer door het land met een innovatieve spektakelshow. De Maniacs vernieuwen zich telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn inmiddels diverse groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mashup wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars.

FOTO'S VAN Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Memphis Maniacs te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Memphis Maniacs te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Memphis Maniacs te Pop on Top 2016 Foto Memphis Maniacs te Pop on Top 2016 Foto Memphis Maniacs te Reuring 2009
 
Bekijk alle 139 foto's van Memphis Maniacs

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS