concert: Memphis Maniacs in O.J.C. Nirwana op WOENSDAG 26 DECEMBER 2007

  • Memphis Maniacs
    Zo. Festival 2012
    © Bianca Stommel
  • Memphis Maniacs
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
WO.
26 DEC
MEMPHIS MANIACS 16:00 uur O.J.C. Nirwana, Lierop
2007
Hoofdprogramma Memphis Maniacs
Toegang 3 euro voor personen onder de 18 jaar / 5 euro voor leden / 6 euro voor niet-leden

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 26 december 2007.
Dat is 5989 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De MEMPHIS MANIACS bestaat uit vier rasmuzikanten die door manager/presentator/goochelaar/gastheer Dikke Dre naar Europa zijn gehaald. Vaste special guest is Elvis Aaron Presley, die zich door de formule van deze wereldband heeft laten verleiden om toch weer in de publiciteit te treden. Elvis laat zijn eigen repertoire links liggen om met MEMPHIS MANIACS een muzikale tijdreis te maken door de annalen van rock, pop en funk. Zo worden nummers van de Stones, James Brown, en zelfs P.Diddy en J.S. Bach in een nieuw jasje gestoken.

Herkenbaar voor iedereen, maar anders… MEMPHIS MANIACS biedt een spetterende performance waarin show en humor hand in hand gaan met solide rock&roll. De geschiedenis herhaalt zich: De tent gaat plat!

Foto's van Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Dauwpop 2011 Foto Memphis Maniacs te Werfpop 2016 Foto Memphis Maniacs te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 05/04 - TivoliVredenburg Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 30/11 - Effenaar Foto Memphis Maniacs te Torenpop 2011
 
Bekijk alle 139 foto's van Memphis Maniacs

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest