concert: Amsterdam Klezmer Band in Paard

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
VR.
25 SEP
AMSTERDAM KLEZMER BAND Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Amsterdam Klezmer Band in Paard
Tickets Amsterdam Klezmer Band:
vr 25 sep
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Feest in d-mineur! Op vrijdag 25 september mogen wij onze vrienden van Amsterdam Klezmer Band verwelkomen. De band speelt sinds 1996 wereldmuziek van het hoogste niveau. Het zevental begon hun carrière met muziek die zijn oorsprong kent in de Jiddische feestmuziek. Inmiddels heeft het gezelschap rond klezmer-kenner Alec Kopyt veel meer stijlen onder de vingers en stond de band op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Sziget. Een ding staat vast; Amsterdam Klezmer Band is in staat om elke tent op zijn kop te zetten. Feest dus!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amsterdam Klezmer Band in Paard plaatsvindt.

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 18 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws