concert: Ruben Annink in Podium Victorie

VR.
06 MRT
RUBEN ANNINK Kleine zaal, 19:45 uur Podium Victorie, Alkmaar
2020
HOOFDPROGRAMMA Ruben Annink
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Ruben Annink in Podium Victorie
Tickets Ruben Annink:
vr 06 mrt
Podium Victorie, Alkmaar
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Ruben Annink brak door bij het grotere publiek dankzij zijn deelname aan tv-programma De Beste Singer-songwriter in 2015. De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B, die hij tot tranen beroerde tijdens De Wereld Draait Door. Annink scoorde aanvankelijk grote hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels prijkt hij binnen de Nederpop zijn eigen kenmerkende geluid en stem, met als laatste wapenfeit de EP Helderzien.

Hoewel hij zijn zang in het begin ontleende aan hip hop en R&B-nummers, passen Annink’s liedjes het best in de rijke traditie van het Nederlandstalige lied. De thema’s die hij aansnijdt zijn diep persoonlijk, maar worden geïllustreerd in poëtische gedachtespinsels. Wie Ze Was, dat hij schreef met Okke Punt, gaat over zijn geliefde Amsterdam, en Van De Liefde Weet Ik Niks verwerkt de scheiding van zijn ouders.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Ruben Annink

Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 05/10 - Paard
 
Bekijk alle 7 foto's van Ruben Annink

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS