Podium Gigant komt in september met Seated Specials optredens met o.a. Tim Knol en Wies

Wies
Podium Gigant komt in september met Seated Specials optredens met o.a. Tim Knol en Wies
Door Cartman91 op 13 juli 2020 - 14:53 Sinds de uitbraak van het Coronavirus in maart zijn deuren van (pop)podia gesloten. Zo ook die van Gigant in Apeldoorn. Dit podium komt nu met goed nieuws, want vanaf september organiseert Gigant de zogenoemde 'Seated Specials'-concerten.

Tijdens deze concerten is er plaats voor maximaal 42 personen in de zaal, die een intiem optreden van onder meer Tim Knol, Tangarine, Ruben Annink en Wies bij kunnen wonen. Deze concerten vinden plaats op:

4/9 - Tim Knol
11/9 - Ruben Annink
18/9 - Tangarine
26/9 - Wies

De beperkte aantal toeschouwers is het gevolg van de maatregelen op het Coronavirus, waar binnen een maximaal aantal mensen tegelijk aanwezig mag zijn en je bovendien 1,5 meter afstand moet houden.

Tickets voor deze concerten zijn al in de voorverkoop. Kaarten worden in twee categorieën verkocht: singletickets (voor één persoon) en duotickets (voor twee personen). Voor het concert van Tim Knol kost een singleticket 19 euro en een duoticket 38 euro. Bij Ruben Annink betaal je 32 euro voor een duoticket, ditzelfde geldt voor het concert van Tangarine. Tot slot betaal je 22 euro voor een duoticket voor het optreden van Wies.Blackwave.

OOK GRASNAPOLSKY ORGANISEERT CONCERTEN IN PEEPSHOW...Eerder werd al bekend dat Motel Mozaïque zes concerten organiseerd tijdens...

the 1975

THE 1975 VERPLAATST CONCERTEN NAAR 2021 EN IN... The 1975 zou in oktober op tournee gaan om hun nieuwe album 'Notes on a...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.