concert: Carnivore A.D. / Toxic Shock in Baroeg

DO.
05 DEC
CARNIVORE A.D. / TOXIC SHOCK 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Carnivore A.D. Toxic Shock
TOEGANG Prijs VVK:€17,00
Prijs Deur:€18,00

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 05 december 2019.
Dat is 8 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Carnivore is een band die iedere liefhebber van harde muziek hoort te kennen. Met deze band werd wijlen Peter Steele bekend en niet alleen vanwege de geweldige muziek.
In 2017 besloot gitarist Marc Piovanetti de band weer nieuw leven in te blazen onder de naam Carnivore A.D. Ook origineel drummer Louie Beateaux is van de partij en als hij niet beschikbaar is, ramt Joe Branciforte op de potten en pannen. De rol van Steele wordt vervuld door lookalike Baron Misuraca. En het moet gezegd worden dat de heren de nalatenschap van beide Carnivore albums op een meer dan prima wijze vertolken. Alle twijfel kun je achterwege laten en kom met eigen ogen en oren een geweldige show bijwonen.

FOTO'S VAN Toxic Shock

Foto Toxic Shock te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Toxic Shock te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Toxic Shock te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Toxic Shock te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Toxic Shock te Into The Grave 2018 Vrijdag Foto Toxic Shock te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Toxic Shock