concert: Awkward I - KYD in Theater Walhalla (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra
  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Awkward I - KYD in Theater Walhalla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
06 JUN
AWKWARD I - KYD 20:00 uur Theater Walhalla, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma Awkward I

EXTRA INFORMATIE

Na drie zeer enthousiast ontvangen albums onder de naam AWKWARD i en twee Gouden Kalf nominaties gaat liedjesschrijver/componist Djurre de Haan met zijn programma KYD voor het eerst het theater in.

In KYD verkent Djurre de oorsprong van zijn muziek. KYD is een woord dat letterlijk genomen geen betekenis lijkt te hebben, maar voor Djurre vormt het een sleutelbegrip, het woord dat de afgelopen jaren op poëtische wijze leek te duiden.

Foto's van Awkward I

Foto Awkward I te Three Blind Wolves - 20/1 - Ekko Foto Awkward I te Excelsior Recordings Label Night - 4/11 - MEZZ Foto Awkward I te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Awkward I te Eurosonic/Noorderslag 2010 Foto Awkward I te Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling Foto Awkward I te Moss - 01/12 - Vera
 
Bekijk alle 21 foto's van Awkward I

Gerelateerd nieuws