concert: The Opposites + Dio + KZER in Bibelot op VRIJDAG 25 JANUARI 2008

  • The Opposites
    Solar Weekend 2010
    © Erik Luyten
  • The Opposites
    Pinkpop 2013 - Zaterdag
    © Joost Doensen

Podiuminfo foto's van The Opposites + Dio + KZER in Bibelot

VR.
25 JAN
THE OPPOSITES + DIO + KZER Main Stage, 20:00 uur Bibelot, Dordrecht
2008
Voorprogramma KZER
Toegang 9,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 januari 2008.
Dat is 4788 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Opposites
The Opposites weten hoe ze rauw moeten spitten, maar ook hoe ze een track moeten bouwen. Dit levert een mooie mix op: het kan ‘grimy’ zijn, maar ook makkelijk luisterbaar voor veel mensen. In 2005 rapte het duo Willy en Big2 mee op de hitsingle ‘Wat Wil Je Doen’ van ‘The Partysquad’. Een jaar later verscheen de single ‘Slaap’ en kwam in de Top 40 terecht. In september van dit jaar lag het nieuwe album ‘Begin Twintig’ in de winkel. De eerste single ‘Dom, Lomp & Famous’ ft Dio en Willie Wartaal werd meteen een groot succes.

Dio
Rapper Dio is te horen in de hit ‘Dom, Lomp en Famous’ van The Opposites. Hij stond in de finale van de Grolsch Grote Prijs van Nederland en won de Lijn5.com Publieksprijs. Volgens Willy van The Opposites gebruikt Dio zijn eigen kracht om als artiest naar buiten te komen met zijn eigen flavour. ‘Zijn show zit gewoon strak en goed in elkaar,’ aldus Willy. Het album ‘Diografie’ komt begin 2008 uit.

Foto's van Dio (Diorno Braaf), The Opposites, KZER

Foto Dio (Diorno Braaf) te Damaris 2014 Foto Dio (Diorno Braaf) te Bevrijdingsfestival Flevoland 2009 Foto Dio (Diorno Braaf) te Reuring 2009 Foto Dio (Diorno Braaf) te Dio - 13/11 - Effenaar Foto Dio (Diorno Braaf) te Dio - 13/11 - Effenaar Foto Dio (Diorno Braaf) te Dio - 13/11 - Effenaar
 
Bekijk alle 24 foto's van Dio (Diorno Braaf)
Bekijk alle 95 foto's van The Opposites
Bekijk alle 1 foto's van KZER

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest