concert:Wall of Roses in Simplon

ZA.
16 NOV
WALL OF ROSES Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Wall of Roses in Simplon
Tickets Wall of Roses:
za 16 nov
Simplon, Groningen
€ 7,00

EXTRA INFORMATIE

Het langverwachte album van Wall of Roses wordt gepresenteerd! Om te weten hoe deze samenwerking is ontstaan moeten we terug naar oktober 2016, Siebrand van der wal en Hans Rozema bespreken plannen om samen muziek te maken. Allebei hebben ze ervaring in de muziek. Ze hebben in bandjes gespeeld en nummers opgenomen, maar nog nooit een compleet album gemaakt. Dit gemis zorgde ervoor dat ze uiteindelijk de knoop doorhakte om er toch een te maken. Een zolderkamer werd omgebouwd tot muziekstudio en zo werkte ze samen aan het album dat volgens de mannen er eigenlijk allang had moeten zijn.

Inspiratie haalden ze uit eigen nummers en uit hun muzikale helden U2, Bruce Springsteen, Dire Straits, Queen, foo Fighters en Coldplay. Met deze waslijst aan inspiratie en eigen ervaring gebeurde het dan eindelijk. Twintig nummers opgenomen waarvan er twaalf op het album 'Every Song Has Its Own Story' terecht kwamen.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 25 september 2019 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!