concert: Raymond van het Groenewoud in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Raymond van het Groenewoud
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
  • Raymond van het Groenewoud
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Raymond van het Groenewoud in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
20 JUN
RAYMOND VAN HET GROENEWOUD Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Concert uitverkocht
Raymond van het Groenewoud in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 20 jun
Raymond van het Groenewoud - Raymond 70
Paradiso, Amsterdam
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

Dit is het verplaatste concert van 2 april.

In februari 2020 wordt Raymond van het Groenewoud zeventig. Hij viert dit met de bijzondere, feestelijke concertreeks ‘RAYMOND 70’, waarmee hij langs een tiental grote zalen in België trekt. Daarnaast geeft hij in het kader van ‘RAYMOND 70’ één exclusief concert in Nederland op donderdag 2 april in de grote zaal van Paradiso.
Tijdens het concert neemt van het Groenewoud zijn publiek mee op een reis door zijn ongekend grote en diverse repertoire onder begeleiding van zijn vaste begeleidingsband, waar voor deze gelegenheid ook een blazerssectie aan is toegevoegd. Ook zal er historisch en recent beeldmateriaal worden vertoond tijdens het concert.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Raymond van het Groenewoud

Foto Raymond van het Groenewoud te Pinkpop Classic 2007 Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud - 09/03 - Metropool Foto Raymond van het Groenewoud te Pinkpop Classic 2007 Foto Raymond van het Groenewoud te Retropop 2010 Foto Raymond van het Groenewoud te Retropop 2010 Foto Raymond van het Groenewoud te Pinkpop Classic 2007
 
Bekijk alle 22 foto's van Raymond van het Groenewoud

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws