concert: Roos Blufpand - De Roos in Wilminktheater op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Roos Blufpand
    Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg
    © Serge Hasperhoven
  • Roos Blufpand
    Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roos Blufpand - De Roos in Wilminktheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
ROOS BLUFPAND - DE ROOS 20:30 uur Wilminktheater, Enschede
2020
Hoofdprogramma Roos Blufpand

EXTRA INFORMATIE

Er zijn zoveel soorten rozen: klimrozen, wilde rozen, klaprozen. Sommige ruik je al van verre terwijl anderen amper geur hebben. Maar… er is maar één Roos Blufpand! Tijdens haar voorstelling ‘De Roos’ zal zij zich figuurlijk uitkleden en haar naakte zelf laten zien in aanstekelijke liedjes die zowel verstild als uitbundig zijn. En hoewel de liedjes van Roos soms wat zwaar van toon kunnen zijn, brengt ze alles met een dikke glimlach en flinke portie zelfspot!

De muziek van haar zeer goed ontvangen album ‘Kleed Me Uit’ (feb ’19) vormt de basis van een theatershow waarin Roos met een overdonderende eerlijkheid haar gevoelswereld op een poëtische manier weergeeft. Heen en weer fladderend over de bühne, van het veilige plekje achter de piano tot dansend vooraan het podium, zult u Roos steeds een beetje beter leren kennen. Roos = Roos, dat kun je niet uitleggen. Dat moet je gewoon zelf ervaren.

Foto's van Roos Blufpand

Foto Roos Blufpand te Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg Foto Roos Blufpand te Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg Foto Roos Blufpand te Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg Foto Roos Blufpand te Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg Foto Roos Blufpand te Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg Foto Roos Blufpand te Roos Blufpand - 09/02 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 12 foto's van Roos Blufpand

Gerelateerd nieuws