concert: Spinvis - In Werkelijkheid in Pop- en Cultuurhuis PX op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Spinvis - In Werkelijkheid in Pop- en Cultuurhuis PX) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
SPINVIS - IN WERKELIJKHEID 00:00 uur Pop- en Cultuurhuis PX, Volendam
2020
Hoofdprogramma Spinvis

EXTRA INFORMATIE

Spinvis en Saartje Van Camp spelen een muziekvoorstelling die in werkelijkheid over iets anders gaat. Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. In Werkelijkheid speelt zich af in een wereld die in werkelijkheid de onze zou kunnen zijn. Een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Noorderslag 2007 Foto Spinvis te Spinvis - 29/06 - Patronaat Foto Spinvis te Hart op de Tong: Spinvis - 19/11 - Keizersgrachtkerk Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht Foto Spinvis te Spinvis - 23/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 121 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws