concert: Het Zesde Metaal in Bitterzoet

  • Het Zesde Metaal
    Roosbeef - 17/2 - Paradiso
ZA.
22 FEB
HET ZESDE METAAL 20:30 uur Bitterzoet, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
HOOFDPROGRAMMA Het Zesde Metaal
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Het Zesde Metaal in Bitterzoet
Tickets Het Zesde Metaal:
za 22 feb
Bitterzoet, Amsterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

West-Vlaams is de moedertaal van Wannes Cappelle, de frontman en stuwende kracht achter de vijfkoppige band Het Zesde Metaal. Omdat hij precies weet wat hij met deze taal in combinatie met muziek kan doen, is het geluid van deze rockgroep uit Vlaanderen zo onderscheidend. Cappelles teksten blinken uit qua spitsvondige, welgemikte poëzie en ook live blijkt hij tussen de nummers door een rasverteller. In 2019 treedt Het Zesde Metaal met de nieuwe single ‘Tid Van Ton’ weer in het voetlicht; het is een voorbode van hun nieuwe album ‘Skepsels’ dat op 8 november verschijnt.
‘Skepsels’ wordt de opvolger van het immens succesvolle album ‘Calais’ uit 2016. De bijhorende tournee telde 140 concerten (waarvan er 50 uitverkocht waren), goed voor meer dan 30.000 verkochte tickets.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Het Zesde Metaal

Foto Het Zesde Metaal te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Het Zesde Metaal te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Het Zesde Metaal te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Het Zesde Metaal te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto Het Zesde Metaal te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Het Zesde Metaal

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS