concert: Renee van Bavel - “Mensenkind” Renee van Bavel zingt Herman van Veen in Cultuurcluster de Tiliander op DONDERDAG 26 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Renee van Bavel - “Mensenkind” Renee van Bavel zingt Herman van Veen in Cultuurcluster de Tiliander) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
26 MRT
RENEE VAN BAVEL - “MENSENKIND” RENEE VAN BAVEL ZINGT HERMAN VAN VEEN 20:30 uur Cultuurcluster de Tiliander, Oisterwijk
2020
Hoofdprogramma Renee van Bavel

EXTRA INFORMATIE

Op vriendelijk verzoek en een lang gekoesterde wens: Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen.

In “Mensenkind” verbind Renee van Bavel het werk van Herman van Veen met haar eigen verhalen en observaties en zet op die manier de klassiekers zoals “Liefde van later”, “Suzanne” en “Cirkels” in een nieuw licht. Begeleid door haar pianist zingt Renee op eigen wijze het vroege werk uit de tijd van toen de zanger de leeftijd had die Renee nu heeft.
“Puur en prachtig!” aldus Herman van Veen.

Gerelateerd nieuws