Winnen: 3x2 kaarten cd-presentatie Renee van Bavel

Door JT1990 op 21 oktober 2011 - 11:48 Renee van Bavel begon op 13-jarige leeftijd met zangles. Ze stond in 1998 in de finale van de Kunstbende, ook begon ze al jong met schrijven van haar eigen nummers. In 2001 deed ze met haar liedjesprogramma Renee mee aan het 15de Groninger Cabaret Festival waar zij prompt de publieks- en persoonlijkheidsprijs in de wacht sleepte en in 2002 deed ze mee met het Leids Cabaret Festival waar ze de finale bereikte. Haar debuutalbum Totdat ik vergeet is in 2008 in samenwerking met producer Peter Vincent opgenomen. Hieraan werkte, naast haar vaste band, strijkers van het Metropool orkest en Blof toetsenman Bas Kennis aan mee. Het album kwam uit op 4 maart 2009.
Op 29 oktober 2011 zal Renee haar nieuwe cd presenteren, die simpelweg Renee Van Bavel heet. Een album in eigen beheer, opgenomen met de muzikanten Martin De Wagter op drums, Roberto Mercurio op bas, Steven Cornillie op toetsen en mede componist en gitarist René Van Mierlo.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor de cd-presentatie van Renee van Bavel op zaterdag 29 november in Bitterzoet!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Renee van Bavel niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Renee van Bavel'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 27 oktober.madballnews.jpg1

MADBALL, H2O, FIRST BLOOD EN DEVIL IN ME NAAR BELGIËDe bands Madball, H2O, First Blood en Devil in Me komen voor een optreden...

focus

FOCUS NAAR IDUNA IN 2012 De legendarische progrock band Focus zal in 2012 een optreden geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.