concert: BEAUX / Sured in Cinetol

DO.
10 OKT
BEAUX / SURED 20:00 uur Cinetol, Amsterdam (door: Paradiso )
2019
HOOFDPROGRAMMA BEAUX Sured
TOEGANG 8,50

EXTRA INFORMATIE

Sured
De Utrechtse singer-songwriter Sured debuteerde in 2016 met zijn EP ‘The Blue Flame’. In datzelfde jaar werd hij uitgeroepen tot de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainmentskills en zijn hese stemgeluid. Na twee succesvolle jaren als soloartiest zocht Sured in 2018 een band bij elkaar om zijn debuutalbum ‘21st Century Love’ op te nemen. Met behoud van zijn lichte, zomerse sound spat ook samen met zijn band het genot van de optredens af.

BEAUX
De jonge indiepopband BEAUX werd naar eigen zeggen geboren op de Herman Brood Academie in Utrecht. Het vijftal maakt goedgestemde liedjes met zomerse melodieën van synths en gitaren. In 2017 bracht BEAUX de debuut-EP ‘Where This Could Go’ uit met een uitverkochte Cinetol voor de presentatie. In het daaropvolgende jaar behaalden ze een finaleplaats in de Amsterdamse Popprijs, trokken ze volle zalen tijdens de Popronde en tourden ze als support van Kita Minari door heel Nederland.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN BEAUX, Sured

Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto BEAUX te George Ezra - 10/04 - Paradiso Foto BEAUX te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory
 
Bekijk alle 9 foto's van BEAUX

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS