concert: Nightwish in Ziggo Dome op DINSDAG 24 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nightwish
    Alcatraz Metal Festival 2013
    © Damon De Backer
  • Nightwish
    Alcatraz Metal Festival 2013
    © Damon De Backer


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nightwish in Ziggo Dome) verplaatst naar maandag 10 mei 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
24 NOV
NIGHTWISH 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Nightwish
Concert uitverkocht
Nightwish in Ziggo Dome is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Een tijd geleden begon de Finse Tuomas Holopainen aan een nieuw akoestisch project. Al snel groeide het project uit tot een zeskoppige band genaamd Nightwish. Met uitverkochte shows over de hele wereld, is Nightwish al jaren een van de meest succesvolle bands uit Finland. Met de Nederlandse Floor Jansen als de nieuwe frontvrouw van de band, laat Nightwish de laatste jaren horen dat hun muziek veel meer is dan alleen symfonische metal.

Foto's van Nightwish

Foto Nightwish te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Nightwish te Nightwish - 19/11 - Heineken Music Hall Foto Nightwish te Lowlands 2008 Foto Nightwish te Alcatraz Metal Festival 2013 Foto Nightwish te Alcatraz Metal Festival 2013 Foto Nightwish te Nightwish - 27/11 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 90 foto's van Nightwish

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest