Nightwish geeft extra concert in Ziggo Dome

review: Nightwish - 19/11 - Heineken Music Hall Nightwish
Nightwish geeft extra concert in Ziggo Dome
Door myrthehuisman op 23 oktober 2019 - 11:13 Het concert van Nightwish op 24 november is volledig uitverkocht. Floor Jansen, de leadzangeres van de band maakte gisteren bekend dat de band een tweede concert zal geven. Dit concert vindt plaats op 23 november 2020.

Nightwish is al heel wat jaren de meest succesvolle band uit Finland. De band maakt voornamelijk metal, maar op hun laatste album hoor je ook invloeden uit de folk en pop.

Floor Jansen deed mee met het afgelopen seizoen van het tv programma beste zangers, via deze weg heeft ze Nederland kennis laten maken met haar stem. Haar cover van 'Shallow' stond op nummer één in de Nederlandse hitlijsten. Volgend jaar zal Floor op solotournee gaan langs verschillende Nederlandse poppodia. Tijdens haar deelname aan Beste Zangers zong Floor samen met Henk Poort 'Phantom Of The Opera', hij zal tijdens haar solotournee meegaan als gast-artiest.


De kaartverkoop voor het extra concert van de Finse metalband is direct van start gegaan. Een kaartje kost je tussen de 40,32 euro en 63,07 euro (prijzen inclusief servicekosten). Tickets voor het concert kan je vinden via deze link.

Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTalib Kweli

TALIB KWELI NAAR HEDON, Q-FACTORY EN DOORNROOSJE Talib Kweli komt naar Nederland. Op 4 februari zal hij te zien zijn in...

paul Weller

PAUL WELLER MET TOUR LANGS VIER POPPODIA IN NEDERLAND De Britse singer-songwriter Paul Weller zal in mei met zijn wereldtour langs...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.