concert: Gotu Jim in Simplon op ZATERDAG 09 NOVEMBER 2019

  • Gotu Jim
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZA.
09 NOV
GOTU JIM Kleine Zaal, 20:45 uur Simplon, Groningen
2019
Hoofdprogramma Gotu Jim

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 november 2019.
Dat is 1626 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Gotu Jim in Simplon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 09 nov
Gotu Jim
Simplon, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Je hoeft niet bij een studentenvereniging te zitten om te begrijpen waar Gotu Jim het over heeft. Zijn raps gaan over het jonge leven in de stad. Van naar de club gaan, keta gebruiken, chicks scoren, skeer zijn en hetzelfde rondje opnieuw lopen.

Ondertussen studeert hij doodleuk Sociale Geografie aan de UvA. Onlangs sloopte Gotu Jim vier studentenverenigingen in een week tijd, waaronder Vindicat. De Volkskrant ging mee in de tourbus naar Groningen en zag hoe ‘de belichaming van dé student’ het corps volledig naar zijn hand wist te zetten.

Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig zag al eerder dat het goed was en strikte hem als eerste artiest voor zijn nieuwe label Burning Fik. Met zijn labelmaatjes stond Gotu Jim in maart al eens in onze bovenzaal. Nu komt hij terug met zijn debuutalbum ‘Generation K’. En dan die nieuwe track met Merol. Ja, ook wij krijgen het er een beetje geil van.

Foto's van Gotu Jim

Foto Gotu Jim te Lowlands 2022 - zondag Foto Gotu Jim te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Gotu Jim te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Gotu Jim te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Gotu Jim te Back to Live Fieldlab festival pop
 
Bekijk alle 16 foto's van Gotu Jim

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws