concert: Weval in Doornroosje

  • Weval
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
  • Weval
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
22 FEB
WEVAL Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
HOOFDPROGRAMMA Weval
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Weval in Doornroosje
Tickets Weval:
za 22 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Weval is een jong producersduo bestaande uit twee uitermate getalenteerde Nederlanders: Harm Coolen and Merijn Scholte Albers. De muziek van Weval is te omschrijven als een crossover tussen aangrijpende electronica, deephouse en pop en staat bekend om de warme sound, analoge synthmelodieën en intense, hypnotiserende ritmes.

Het duo debuteerde in 2013 met de “Half Age” EP en bracht sindsdien enkele EP’s en hun debuutalbum “Weval” uit op het toonaangevende Duitse label Kompakt (ook thuisbasis van o.a. The Field, Gui Boratto, The Orb). Begin 2019 kwam het nieuwe album van de band uit “The Weight”. Op het album horen we een vrijere Weval, die nog steeds electronische muziek maken maar wat minder voor de dansvloer en wat meer bandgeorienteerd. De muziek is nog atmosferischer en dromerig maar heeft nog altijd de onderhuidse spanning waar we de band van kennen. Live komt Weval uitermate goed tot hun recht vanwege de sterke, extatische opbouw van hun sets.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 21 augustus 2019 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Weval

Foto Weval te Best Kept Secret 2017 - Vrijdag Foto Weval te Grasnapolsky 2014 Foto Weval te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto Weval te Iceland Airwaves 2015 Foto Weval te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto Weval te PITCH 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 22 foto's van Weval

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS