concert: Heidevolk in Doornroosje

  • Heidevolk
    Paganfest 2012: Eluveitie / Primordial - 28/3 - Patronaat
    © Gertjan van der Loo
  • Heidevolk
    Graspop Metal Meeting 2012
    © Tim van Veen
ZO.
22 DEC
HEIDEVOLK Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Heidevolk
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Heidevolk in Doornroosje
Tickets Heidevolk:
zo 22 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Na hun glorieuze optreden vorig jaar keert Heidevolk weer terug naar Nijmegen. En daar zijn we maar wat blij mee! Tijdens deze twaalf provinciën tour is de keizerstad gekozen als locatie voor Gelderland.

De band is sinds de oprichting de absolute vaandeldrager van de vaderlandse folkmetal scene. Woeste, epische en mythologische verhalen worden gebracht in de Nederlandse taal. Ook op het zesde album ‘Vuur van Verzet’, uitgebracht door Napalm Records, zijn alle bekende ingrediënten weer aanwezig. Net als op de vorige albums ligt de nadruk wat meer op metal en zijn folk elementen als violen en fluiten minder prominent te horen. Maar Heidevolk blijft Heidevolk, een nummer als ‘Drankgelach’ nodigt natuurlijk nog steeds uit om uit volle borst meegebruld te worden. Dit optreden gaat zo vlak voor de kerstdagen een geweldig feest opleveren!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Heidevolk

Foto Heidevolk te Baroeg Open Air 2018 Foto Heidevolk te Wave Gotik Treffen 2016 Foto Heidevolk te Graspop Metal Meeting 2012 Foto Heidevolk te Huntenpop 2017 Foto Heidevolk te Baroeg Open Air 2018 Foto Heidevolk te Huntenpop 2017
 
Bekijk alle 31 foto's van Heidevolk

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN