concert: Bløf in Paradiso

DO.
19 DEC
BLØF Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Bløf
CONCERT UITVERKOCHT
Bløf in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 19 dec
BlØf
Paradiso, Amsterdam
€ 38,00

EXTRA INFORMATIE

BLØF groeide de afgelopen 25 jaar uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland. Met hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, 'Alles Is Liefde' en ‘Mannenharten’ is de band natuurlijk niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. BLØF gaat regelmatig interessante samenwerkingen aan, zoals met Counting Crows voor de grote hit 'Holiday In Spain'. De Zeeuwen ontvingen door de jaren heen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. In 2017 verscheen het album 'Aan', welke volgens de band hun meest kleurrijke plaat sinds 'Umoja' is. Op dat twaalfde studio-album staat ook de samenwerking met Geike Arnaert 'Zoutelande', de grootste hit die BLØF ooit uitbracht.
Vrijwel jaarlijks sluit BLØF hun jaar af met meerdere eindejaarsconcerten in Paradiso, en dit jaar is daarop geen uitzondering.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Bløf

Foto Bløf te Bløf - 10/03 - Metropool Foto Bløf te Central Park Festival 2017 Foto Bløf te Bløf - 24/11 - 013 Foto Bløf te BLØF - 14/12 - Ahoy Foto Bløf te Bløf - 15/12 - Paradiso Foto Bløf te Gelderpop 2018
 
Bekijk alle 243 foto's van Bløf

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN