concert: Waltzburg in EKKO op DONDERDAG 31 OKTOBER 2019

  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
  • Real Derek
    Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
DO.
31 OKT
WALTZBURG 20:30 uur EKKO, Utrecht
2019
Hoofdprogramma Waltzburg
Voorprogramma Real Derek
Toegang 11 euro (incl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 31 oktober 2019.
Dat is 1631 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Nijmeegse formatie Waltzburg timmert lekker aan weg. Na Sziget en Noorderslag te hebben gespeeld – en de aftershow voor De Staat in AFAS Live te hebben verzorgd – trekken de jongens het clubcircuit in met hun onbezonnen indieliedjes. Waltzburg haalt de mosterd van de lome gitaarpop van Real Estate, de folkrock van Kevin Morby en de springerige hitgevoeligheid van Vampire Weekend.

Bovenal is Waltzburg een hechte vriendenband, waardoor de liedjes een zekere bezieling en inhoud blijven ademen. Ondanks alle tegenstrijdigheden des levens wegen ze de wereld niet al te zwaar. De muziek van Waltzburg is wat je noemt een gevalletje ‘glas halfvol’: verwondering en plezier voeren de boventoon. Dit najaar verschijnt eindelijk het debuutalbum van de band, waarvan we vanavond ongetwijfeld veel van gaan horen!

Foto's van Waltzburg, Real Derek

Foto Waltzburg te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Waltzburg te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 13 foto's van Waltzburg
Bekijk alle 1 foto's van Real Derek

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws