concert: John Blek + Freddy & Francine in Muziekgebouw Eindhoven op MAANDAG 06 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (John Blek + Freddy & Francine in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
06 APR
JOHN BLEK + FREDDY & FRANCINE Meneer Frits, 20:45 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Toegang €9,50

EXTRA INFORMATIE

Bloedmooie zang, breekbare liedjes, uitstekend fingerpicking gitaarspel en poëtische teksten. Dit zijn de ingrediënten waarmee de Ierse John Blek de wereld gaat veroveren. Hij is al een eindje op weg: het nummer Salt in the Water was genomineerd voor ‘Song of the Year’ op de International Folk Music Awards in 2018. Een jaar later kwam het album Thistle & Thorn uit, waarop hij samenwerkte met een keur aan verwante folkartiesten.