concert: Jesse Marchant in Merleyn

VR.
06 DEC
JESSE MARCHANT 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA Jesse Marchant

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 december 2019.
Dat is 2 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jesse Marchant in Merleyn
DEZE Jesse Marchant TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 06 dec
Merleyn, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Jesse Marchant, ook wel bekend onder het pseudoniem JBM, is een Canadese componist gevestigd in New York. Hij heeft recent zijn tweede album genaamd ‘Stray Ashes’ uitgebracht. Voor dit album was zijn belangrijkste inspiratiebron de rust en sereniteit van het Amerikaanse platteland.

Zijn betoverende stem gaat hand in hand met gitaar, discrete percussie en synths. De muziek van Jesse Marchant bevindt zich continu in het spanningsveld van hoop en radeloosheid. In de Amerikaanse en Canadese pers werden vergelijkingen gemaakt met grootheden als Neil Young en Nick Drake. Maar ook liefhebbers van Ben Howard kunnen hun hart ophalen bij de muziek van deze veelbelovende jonge singer-songwriter.

Jesse Marchant Merleyn VERSLAG

Sommige mensen zijn geen praters. Ze willen het niet hebben over koetjes en kalfjes. Maar dat wil niet zeggen dat ze niets te zeggen hebben. Singer-songwriter Jesse Marchant is geen prater. Hij heeft al 5 nummers gespeeld als hij het publiek voor het eerst aanspreekt met een beleefde "Thank you". Maar ondertussen....

Naar het complete Jesse Marchant in Merleyn verslag